Wij pakken uit op het Nieuwsfiets B2B Festival!

Geplaatst op
23
January
2024
om
14:54
uur

Vyber E-bikes zal aanwezig zijn op standnummers D.04 + D.08, en belooft een ware belevenis voor alle bezoekers. Met een indrukwekkende ruimte, gaat Vyber dit jaar uitpakken. Het is niet alleen een kans om kennis te maken met de nieuwste modellen, maar ook een uitgelezen mogelijkheid voor potentiële verkooppunten om te profiteren van exclusieve aanbiedingen die alleen tijdens het festival geldig zijn.

Test de Vyber e-bikes op de testbaan
Vyber begrijpt dat het essentieel is om de prestaties van een e-bike zelf te ervaren. Daarom heeft Nieuwsfiets een speciale testbaan ingericht waar bezoekers onze modellen uitvoerig kunnen testen.  Dealers zijn van harte welkom om het plezier van Vyber E-Bikes te ervaren. Onze enthousiaste vertegenwoordigers zullen beschikbaar zijn om alle vragen te beantwoorden en meer te vertellen over wat Vyber uniek maakt.

Standnummers D.04 + D.08
Op standnummers D.04 + D.08 zal Vyber een levendige en informatieve ruimte creëren waar bezoekers kunnen genieten van de Good, Good Vibes van Vyber. Het is niet alleen een kans om meer te weten te komen over onze producten, maar ook om de passie en toewijding van ons team te ervaren. Vyber E-Bikes is er trots op deel uit te maken van het Nieuwsfiets B2B festival, en we kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen op onze stand. Of je nu geïnteresseerd bent in het worden van een dealer of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van e-bikes, Vyber is de plek om te zijn op het festival.

Bezoek Vyber E-Bikes op standnummers D.04 + D.08 en ontdek onze Good, Good Vibes!
Brabanthallen - 25 en 26 februari 2024 - GRATIS ENTREE